9 Mart 2013 Cumartesi

HÖRBİLAYF ÜRÜNLERİ HAKKINDA Herbalife şirinevler 0542 587 75 33

hörbilayf
HÖRBİLAYF; Mark Hughes tarafından insanlara sağlıklı yaşam çözümleri sunabilme hayalini gerçekleştirebilmek için 1980 yılında Kaliforniya’da kurulmuştur. Bir kişinin girişimiyle kurulan şirketimiz bugün, 73 ülkede, 2.1 milyonu aşkın Distribütörü olan global bir şirket olmuştur.
HÖRBİLAYF büyüdükçe Mark Hughes’un rüyası yaşayacaktır.  Bugün, HÖRBİLAYF pek çok büyük ticari organizasyonlara dahildir ve Uluslararası Beslenme Destek Ürünleri Birliği’nin (IADSA) kurucu üyesidir. 31 yıldır HÖRBİLAYF beslenme ve kilo kontrolü biliminin ön cephesinde yer almaktadır. Global ağ pazarlama şirketlerinin en büyükleri arasında yer alan HÖRBİLAYF, sağlıklı yaşam tarzı edinmek isteyenlere ve hak ettiklerini kazanabilecekleri bir iş fırsatı arayanlara; Bağımsız HÖRBİLAYF Distribütörü olma fırsatı, kilo kontrol ürünleri, aktif yaşam ürünleri, özel gıda takviyeleri ve dış beslenme ürünleri sunarak yaşamları değiştirme vizyonunu benimsemiştir.f
Teknolojik ve Bilimsel HÖRBİLAYF Ürün ve Bilim Merkezi, Los Angeles’ın South Bay bölgesindeki HÖRBİLAYF Plaza’da açılmıştır. Bilimsel Araştırma Bölümü Müdürü Steve Henig liderliğindeki seçkin ve kendini bilime adamış bir grup bilim adamı ve uzman, bu merkezde ileri teknolojileri ve gelişmiş laboratuvarları kullanarak HÖRBİLAYF‘ın dünya çapındaki ürünlerini geliştirmektedir ve böylece; HÖRBİLAYF‘ın beslenme ve kilo kontrolü alanında bir numara olmasına katkıda bulunmaktadır.
ilginizi çekebilir;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder