5 Mart 2013 Salı

HERBALİFE ZARARLARI NEDİR? Herbalife şirinevler 0542 587 75 33

HERBALİFE ÜRÜNLERİNİN ZARARLARI

İnsanlara daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri, vücutlarındaki dengeyi sağlamak ve güzelleşmek adına her geçen gün yeni firmalar ortaya çıkmaktadır. Son günlerde adından sıkça söz ettiren herbalife ürünleri konusunda sizi uyarmak isterim. Bu ürün öyle bir şey ki aşağıda belirteceğim maddeleri okuyunca bu ürünlerin ne kadar da zararlı olduğunu anlayacaksınız!

  1. herbalife firması ve ürünleri tarım köy işleri bakanlığından onaylı olduğu için sağlığınızı bozacak ürünleri burada bulamazsınız. Amacınız sağlığınızı bozacak vücut dengenizi alt üst edecek cebinizdeki parayı size hizmet sunmadan alacak bir firma arıyorsanız başka kapıya yönelmeniz gerekecek.
  2. Herbalife ürünleri kesinlikle katkı maddesi içermez. O yüzden sağlığınız herbalife ile garanti altındadır. Herbalife ürünlerinin kısa sürede ülkede adının bu kadar anılmasında hiç kuşkusuz zararsız olması ve dertlerinize kesin çözüm olmasıdır.
  3. Herbalife ürünleri kesenize uygun olarak üretilmiştir. Herbalife ürünlerini satın alırken size her konuda ödeme kolaylığı sağlanmaktadır.
  4. Herbalife ürünlerini kullananlar memnuniyetini dile getirip firmamızı teşekkür yağmuruna tutuyorlar. İnsanların bu derece memnuniyetini alan firma elbette kısa sürede ülkede ekol haline gelecektir.
  5. Herbalife güzellik ürünleri ile güzelliğinize güzellik katmakta, aşağı kilo kontrol, yukarı kilo kontrol ile vücut dengenizi korumaktadır.
  6. Ürünler dünya sağlık örgütü tarafında onaylıdır
  7. Nobel ödülü almış bir hekim olmak üzere dünyada kendi alanında uzaman dünyaca tanınmış 30 civarında bilim adamı (prof dr.)tarafında hazırlanmaktadır.
  8. 33 yıldan beri 75 milyon kayıtlı müşteri tarafında kullanılmaktadır.
  9. 82 ülkede kullanılan bu ürünler, girdiği her ülkenin ilgili  bakanlığı tarafında incelenip onaylandıktan sonra kabul edilmiştir.
Yukarda saydığımı özellikler göz önünde bulunduğunda bu ürünü kullanılmasının ne kadar zararlı olduğunu gördünüz. Hala ısrarla herbalife ürünleri kullanmaya devam edecekseniz de diyeceğim bir şey yok. Sağlıklı bir yaşam için herbalife dan uzak durun.
Herbalife zararları ile ilgili değişik bilgi ve verilere ulaşırsanız ve burada paylaşırsanız sevinirim. Hem makaleme güç katmış hem de halkı bu zararlı ürüne karşı bilgilendirmiş olursunuz. Sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam geçirmeniz dileğiyle hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder