9 Mart 2013 Cumartesi

HERBALİFE (HÖRBİLAYF) İLE BESLENMEK Herbalife şirinevler 0542 587 75 33

Herbalife (Hörbilayf)'ı Anlamak
herbalife anlamak,hörbilayf,herballife,herbalHerbalife Ürünleri’nin kilo kontrol mantığını anlamak gerekiyor. Şunu her zaman belirtiyoruz; Herbalife ürünlerinin içerisinde kilo aldırıcı veya kilo verdirici herhangi bir madde yoktur. Akla ilk gelen soru; Peki kilo aldırıcı veya zayıflatıcı madde içermeyen bir ürünler, nasıl oluyor da kilo aşağı kontrol veya kilo yıkarı kontrol için kullanılabiliyor.
Herbalife ürünleri düşük kalorili yemekler olduğunu ve düşük kalorili özeliğinden dolayı kilo aşağı kontrol ettiğini geçmişteki yazılarımızda belirtmiştik. Düşük kalorili olma ve son derce besleyici olma gibi birbirine zıt görünen aslında zıt olmayan, iki özeliği bünyesinde barındıran harikulade bu ürünler, vücudun istediği temel ihtiyacı karşılarken, vücutta sizin istedikleriniz yapmaktadır. Siz kilo aşağı kontrol istiyorsanız aşağı kontrol, kilo yukarı kontrol istiyorsanız kilo yukarı kontrol, sağlıklı ve fit kalmak istiyorsanız fit olmayı sağlamaktadır.
Aslında mucize ürünler değil, mucize insan vücududur. İnsan vücudu; gerekli besinleri verip gereksiz ve zararlı besinleri keserseniz harikalar üreten mucizevî bir yapıttır.
Herbalife (Hörbilayf) şirketi insan bedenin doğru beslenme ile harikalar üreteceğini bildiği için insan bedeni için ideal bir beslenme tipi geliştirdi.
Sabah uyandığımızda vücut aç ve susuz uyanır. Siz uyandığınızda, açlık veya suculuk hissetmiyor olabiliriz. Ancak gerçek şu ki hücreler geceden gün içerisinde aldığınızı suyu ve gıdaları tüketmiş bir şekilde uyanır. Vücutta trilyonlarca hücre bulunmaktadır. Ve trilyonlarca hücre sabahları yüksek sesle acım, acım, susadım, susadım diye bağırır. Ancak sizin öncelikleriniz farklı olduğu için kulak zarınızı delercesine bağıran bu yüksek sesi duymayabilirisiniz. Eğer bu sesi duymamaya devam edersiniz, bu uyarıyı dikkat almama bedelini ağır ödeyebilirsiniz. Vücudun çeşitli yerlerinde hasarlar olarak kendini göstererek uyarmaya devam edecekti. Peki, ne yapmalıyız. İşte Herbalife beslenme mantığı burada devreye girmektedir. Sabah uyandığımızda biz Hücrelerimizi unutursak da duymamakta onalar istediği gıdalar, olan vitaminleri mineralleri proteinleri ve vermek zorundayız. Bunu alışkanlık haline getirdiğinizde vücutta ne yüksek kilo kalır nede düşük kilo kalır.
Ancak sabahları bu temel ihtiyaçları karşılamayıp, karbonhidrat, şeker ve nikotin gibi zararlı maddeleri vücuda verirsek, sonuç; yüksek kilo veya düşük kilo olarak karşımıza çıkar.
Herbalife 33 yıldan beri insanların beslenme alışkanlığını değiştirerek sağlıklı besleme kültürünü geliştirmeye çalışmaktadır. Bazı ticari şirketler gibi üç beş zayıflama hapı ile ortaya çıkıp piyasada biraz para toplayıp kayb olan bir şirket değildir.
Herbalife Distribütörleri; Sağlık beslenme alışkanlığı geliştirme felsefesi sahibi mark hugesin, rüyasını gerçekleştirmek için her gün insanlara sağlıklı öğünler sunmaktadır.
Bazen işin içinde olan kişiler bile bu felsefeyi gözden kaçırıp ticari bir takım çıkarla peşinde koştuğunu görebiliriz. Herbalife kuran kişinin amacı ne ticari bir rant, nede insanlara anlamsız bir hayal peşinde koşturmaktır. Amacı insanlara iyi şeyler sunarak hayatını anlamlı hale getirmektir. Bu bir kendini ifade etme biçimidir.
Herbalife bir yaşam fesledir. Hatta bir duruş biçimi dir. Tıpkı müzik yapmak gibi, resim yapmak gibi, harka bir roman yazmak gibi, bir şah eser üretmek gibi, insanların hayatını dokunarak harika hikayeler üretmektedir. Herbalife kullananlar bu romanın kahramanıdırlar.
Herbalife ürünleri, distribütörlerin elinde bir romancının elindeki kalem, bir heykeltıraşın elindeki keski gibidir. Dokunduğunu sayfalardan harika hikâyeler üretebilen bir kalem. Dokunduğu bedenden harika bir yapıt üreten bir keski. İlk etapta bunu anlamak zor olabiliri. Ürünleri kullanıp Herbalife ı anlamaya çalışan bir kişi bunu anlayabilir.
çapındaki ürünlerini geliştirmektedir ve böylece; HÖRBİLAYF‘ın beslenme ve kilo kontrolü alanında bir numara olmasına katkıda bulunmaktadır.
ilginizi çekebilir;

1 yorum:

  1. merhaba ürünleri kullan ıyorum ancak kabız oldum ne yapamam gerek yARDIMCI OLUNLÜTFEN BUARDAN HÖRBLAYF KULLNALR VARSA CEVAP YAZSINLAR

    YanıtlaSil